Arrival

Lokaltid 15.55

I går møtte jeg vertsfamilien min på flyplassen i Traverse City (en by ca 15-20 minutter unna). De sto der å venta på meg med blomster og en plakat der det sto "Velkommen Emilie!". Jeg prøvde virkelig å ikke gråte men det var vanskelig, men heldigvis var jeg ikke den enste med gledestårer. Vi kjørte og hentet pizza på vei hjem, og når jeg kom til huset var det et norsk flagg der♥ De var veldig ivrige til å vise meg rommet mitt - med god grunn. Her kom kveldens andre sett med gledestårer. Kelly (vmor) hadde pusset opp hele rommet mitt med bilder av både familie og dyr. Det var virkelig kjempefint. Badet mitt var også kjempefint, Kelly hadde kjøpt inn alle nødvendigheter mm. Vi ble sittende å snakke ganske lenge og når jeg la meg ca klokken 23 huske jeg såvidt at jeg la meg i sengen før jeg sovnet.

I dag våknet jeg rundt 7 men sto ikke opp før kanskje 8. Da hadde vmor vært å kjøpt bær, fukt og min favoritt drikke sparkling water. Etter frokost dro vi til skolen min for å fikse timeplanen min. Jeg skal ha engelsk, kjemi, spank, biologi, Algebra 2 og world history. Jeg fikk også øvd litt på å åpne skapet mitt, men sliter fortsatt haha. Har også kjent litt på hjemlengselen i dag, det er virkelig ikke gøy... Det hjelper veldig at jeg har venninner som også er på utveksling som kjenner seg igjen i situtasjonen min.
Gangen på Elk Rapids High School

Senga mi♥ 

♥♥♥♥

Én kommentar

mip

04.09.2015 kl.16:35

åå dem e så søt

Skriv en ny kommentar

Emilie Nysted

Emilie Nysted

17, Trondheim

Hei! Jeg heter Emilie og er 17 år. Året 15/16 reiser jeg på utveksling til Elk Rapids, Michigan i USA. Jeg reiser med Explorius og CETUSA som underorg.

Kategorier

Arkiv

hits