New York

Lokaltid 08.56

I går var siste dagen i New York, og det har virkelig vært noen fantastiske dager! Dette oppholdet har gjort meg så mye mer sikker på at jeg en dag skal flytte til Manhattan. Men siden jeg ikke har blogget noe siden jeg kom hit deler jeg opp innlegget i dager.

Dag 1

Den første dagen var vi på Upper Manhattan. Vi dro fra hotellet klokken 11.15, deretter ble vi kjørt inn til Grand Central Station for å spise, her var vi i ca en time. Her møtte vi guiden vår Mike. Tror aldri jeg har møtt en så morsom og ikke minst flink guide før! Han viste alt om alle steder på Manhattan og har sett alle filmer som har vært innspilt der. Vi var i Cental Park, 5th avenue, Times Square, The Village, og flere steder. På slutten av dagen fikk vi tre timer fritid. Da dro Maria, Ingvild og jeg til Rockefeller Center. Jeg har vært der før men herregud det var noe helt annet enn hva jeg husket. Vi fikk panoramautsikt over hele Manhattan. Resten av tiden gikk til shopping, så på de to siste timene fikk jeg kjøpt meg èn øyenbrynspenn..


Central Park
Som en stor sex and the city fan var det såå gøy å se the carrie steps!Maria, Ingvild og meg på top of the rock♥Ja, det finnes masse god og sunn mat her, med det koster virkelig skjorta i forhold til dritt-maten. Så mat har virkelig vært en kostnad under dette oppholdet.

Dag 2

 

Her var vi på Lower Manhattan og liten tur i Brooklyn: Soho, China town, little Italy, 9/11 memorial, financial district og Wall Street. Som vanlig spiste vi lunch på Grand Central for å så dra videre Brooklyn. Vi hadde samme guide (thank God for det). Likte virkelig denne delen av New York, det er faktisk en gutt i gruppen som skal bo på Wall Street! Så avsluttet vi dagen med shopping. Fikk faktisk et jobbtilbud på Brandy Melville haha. Dag 3

Den siste dagen spiste vi lunch i Central Park og dette var kanskje høydepunktet på hele SL. Vi var først på et stort marked, her kunne man lage sin egen salat. Dette var en salatbar jeg aldri har sett maken til. Det er også den beste salaten jeg noen sinne har spist. Deretter dro vi på en outlet, denne var ingenting å skryte av. Det var bare last season og rot. Det eneste som  var greit var nike butikken.Nå er det snart avreise, Maria og jeg sitter og ser Gossip Girl. Så sitter bare å håper på at det ikke er overvekt på bagasjen min haha.

♥♥♥♥

 

Én kommentar

mip

03.09.2015 kl.20:30

du er flink!!

Skriv en ny kommentar

Emilie Nysted

Emilie Nysted

17, Trondheim

Hei! Jeg heter Emilie og er 17 år. Året 15/16 reiser jeg på utveksling til Elk Rapids, Michigan i USA. Jeg reiser med Explorius og CETUSA som underorg.

Kategorier

Arkiv

hits