Reisefeber

I dag er det presis 14 dager før jeg setter nesa mot USA. 14 dager virker kanskje som ingenting - men herregud jeg er lei av ventetiden.. Ikke misforstå, jeg nyter vært et sekund jeg har igjen med familie og venner her hjemme. Likevel sjalu på alle de som har reist og er i gang. Jeg har to venninner som det virker som har vært borte mange måneder, som kanskje dro for type 2 uker siden. Så nå er det bare meg igjen.. For det meste går tiden til å lese utvekslingblogger og være på USA instagrammen min (@emilieusa) for å følge med studenter som allerede er igang. Stakkar de jeg er med; de hører meg bare snakke om hvor lenge det er til jeg drar, hva vmor og jeg snakker om eller reglementet på den nye skolen i ER... 

Likevel prøver jeg å nyte tiden som er igjen før jeg drar, det tar sikkert ikke lange tiden før jeg kjenner på det motsatte - den tid den sorg. Så de dagene som er igjen nå skal gå til pakking, være med mine kjære og trene. Alle har anbefalt meg å starte å pakke type 3 uker før, men jeg tenker jeg starter en gang neste uke. Jeg har skrevet kanskje fem ulike pakkelister, men har endelig klart å sette sammen en som passer mitt år perfekt (tror jeg). Kan legge den ut i et senere innlegg.


Denne appen sjekkes opp til flere ganger daglig. 


Bilder vmor (Kelly) har sendt meg av ER.

♥♥♥

2 kommentarer

15.08.2015 kl.02:13

Når drar du? hvilken dato liksom. Håper du får det fint og lykke til!

Farmor

28.08.2015 kl.19:00

Så fint

Skriv en ny kommentar

Emilie Nysted

Emilie Nysted

17, Trondheim

Hei! Jeg heter Emilie og er 17 år. Året 15/16 reiser jeg på utveksling til Elk Rapids, Michigan i USA. Jeg reiser med Explorius og CETUSA som underorg.

Kategorier

Arkiv

hits