Vertsfamilie

Hei!

For en stund tilbake fikk jeg vertsfamilie. De bor i en liten by, eller tettsted, som heter Elk Rapids (ca 2000 innbyggere). Vmoren min heter Kelly og vfar heter Benjamin. De har 4(!) barn; Ella som er 10, Anneka som er 7, og Remy og Kelen som er tvillinger på 5. Har snakket masse med spesielt vmor, og det virker så langt som en perfect match! De er en ganske stor familie, noe jeg trives veldig godt med, likevel får jeg eget rom og eget bad.

Jeg skal gå på Elk Rapids High School. For å være USA så er det en ganske liten skole, med 400 elever. Da blir det ca 100 elever på trinnet mitt. Jeg er egentlig veldig fornøyd med en ikke alt for stor skole, blir nok nok folk å bli kjent med uansett. Noe jeg er veldig glad for er at skolen kun er 5 minutter unna med bil, og siden vmor bare jobber deltid blir jeg kjørt til skolen hver dag.

Haha syns det ligner sånn på en middelhavsby, men det er minst like kalde (om ikke kaldere) vintere der, som i Trondheim.

Legger jevnt ut bilder på instagrammen min @emilieusa, følger alle utvekslingselver tilbake!

2 kommentarer

Hanna Seth Johnsen

06.05.2015 kl.23:19

<3<3

Anna

19.05.2015 kl.19:15

Å få vertsfamilie, det var moro det!

Skriv en ny kommentar

Emilie Nysted

Emilie Nysted

17, Trondheim

Hei! Jeg heter Emilie og er 17 år. Året 15/16 reiser jeg på utveksling til Elk Rapids, Michigan i USA. Jeg reiser med Explorius og CETUSA som underorg.

Kategorier

Arkiv

hits